Sportovní den ve Vinoři

Sportovní den ve Vinoři slibuje skvělou zábavu a soutěžení pro všechny! Přijďte se podívat a zjistit, jaké všechny sportovní aktivity se ve Vinoři a okolí nachází! 

Datum 25. května 2024 bude pro obyvatele a návštěvníky Vinoře nejen dnem sportu, ale také příležitostí ke společnému setkání a zábavě. Akce se bude konat na FK Vinoř od 10:00. Předpokládaný konec akce je kolem 16:00. Budeme doufat, že počasí bude již letní a nebudeme muset kvůli dešti akci rušit. Detailní harmonogram bude následovat v dalších novinkách.

Harmonogram:

10:15 – oficiální zahájení akce radním Milanem Antošem
10:30 – ukázka juda
11:00 – ukázka fotbalu
11:30 – ukázka badmintonu
12:00 – 13:00 – pauza na oběd
13:30 – ukázka kriketu
14:00 – ukázka lezení
14:30 – ukázka golfu
15:00 – ukázka gymnastiky / cvičení
15:30 – ukázka Sokola
16:00 – oficiální ukončení akce

Tuto akci pořádá Komise pro Sport pod záštitou Milana Antoše, radního Městské části Praha Vinoř, který je zodpovědný za sportovní aktivity.

Sportovní den bude nabízet širokou škálu aktivit, aby si každý našel to své, od dětí až po dospělé. Milovníci golfového gripu se mohou těšit na odpaly na s místním golfovým klubem, fanoušci fotbalu si vyzkouší své fotbalové dovednosti, příznivci Sokola si vyzkouší různé cvičební aktivity a badmintonoví nadšenci se ponoří do dynamických zápasů. Mezi dalšími sporty, které budou moci návštěvníci vyzkoušet, patří kriket, cvičení pro děti, jóga, běh Miranovy duby, lezení anebo judo. Věříme, že i díky velkému množství sportovních aktivit si každý přijde na své.

Pro děti budou připraveny speciální soutěže a herní aktivity, aby se mohly zapojit do zábavy po boku svých rodičů. Pro ty nejmenší sportovce bude k dispozici dětská herna, kde si mohou užít hravé aktivity a soutěže přizpůsobené jejich věku.

Občerstvení bude k dostání v Clubhouse FK Vinoř. Bude možnost si pochutnat na různých lahůdkách a osvěžujících nápojích, abyste si dopřáli energii potřebnou k účasti ve všech sportovních aktivitách. V Clubhouse lze platit pouze hotovostí, tak s tím prosím počítejte.

Sportovní den ve Vinoři slibuje sjednotit komunitu přes lásku k pohybu a soutěžení. Přijďte a připojte se k nám, ať už jako aktivní účastníci, nebo fanoušci! Těšíme se na vás 25. května 2024!