Dnes je - svátek má

Home | Mapa stránek Úřední deska | Podatelna | Povinné info

 
Důležitá upornění - horké aktuality z MČ Praha-VinořFür unseren Partner aus Schulzendorf

Úřad MČ Praha-Vinoř
ul. Bohdanečská 97
190 17   Praha-Vinoř
tel./fax 286 851 114
tel. 286 851 483
e-mail: vinor@praha-vinor.cz

     
  Ukončení školního roku 2009 
kliknutím zvětšíte26. 6. 2009
Krásné prázdniny a nashledanou stará školo!


Letošní ukončení školního roku bylo ve staré škole opravdu nostalgické, především pro paní učitelky. Od roku 1879 sloužila tato budova základní škole, dnes v ní byli naši učitelé naposledy.
Od 1.9.2009 už bude totiž zprovozněna nová škola, kde naši prvňáčci naleznou moderní zázemí, bez nebezpečného přecházení frekventované hlavní třídy.

Budou mít ale šanci se do staré školy opět vrátit, pokud se budou dobře učit. Ve staré škole totiž pravděpodobně bude renomovaná univerzita Tomáše Bati, takže si k naší adrese budeme moci připsat:
Bydliště: Vinoř univerzitní....
 

Přes počáteční potíže s technikou zvládli naši deváťáci rozlučku se školou a učiteli ve velkém stylu.  Předtím ale byli odměněni nejlepší žáci.

Přejeme našim žákům krásně prázdniny a ať žije školní rok 2009/2010.

 

Městská část:  Základní informace   Historie a současnost   Památky   Zámecký areál Ctěnice   Zajímavosti   Fotogalerie   Mapy a plány   Odpadové hospodářství   Doprava   Kultura   Kulturně vzdělávací, školící a informační centrum   Mateřské centrum   Knihovna   Vinořský zpravodaj   Školství a výchova   Základní škola  Mateřská škola   Firmy a podnikatelé   Sportovní činnost   Spolky a organizace   Zdravotnická péče   Aktuality
Úřad MČ:  Úřad městské části   Kontakty a úřední hodiny   Podatelna   Úřední deska   Veřejné zakázky   Povinné info   Správní úřady  Vyhlášky   Dokumenty   Rozpočet   Slovo starosty   Fórum čtenářů   Občan na úřadě   Stálé informace   Městská policie  
Zastupitelé MČ:  Zastupitelé MČ  Zápisy ze zasedání ZMČ   Výsledky voleb

Copyright©Professional WEB Design®1998-2008