Dnes je - svátek má

textový režim | RSS kanál

 

   
Městská část Praha-Vinoř: KNIHOVNA

Home > MČ Praha-Vinoř > Knihovna


   PRAVIDELNÉ AKCE

PASOVÁNÍ ČTENÁŘŮ

Ve čtvrtek 8. 10. 2009 nás navštívili žáci druhých tříd, kteří předvedli své čtenářské umění. Tím si zasloužili "pasování na čtenáře". Kromě mal pozornosti (knižní záložky) získali i průkazku do vinořské knihovny.
 
 


TÝDEN KNIHOVEN 2009


PRODEJNÍ VÝSTAVA KNIH

Naše knihovna a nakladatelství THOVT s.r.o. Vás srdečně zvou na prodejní výstavu knih.

Nakladatelství THOVT s.r.o. je zaměřeno výhradně na literaturu pro děti.

Na prodejní výstavě naleznete knihy, které jsou přizpůsobeny začínajícím čtenářům jak délkou jednotlivých příběhů a skladbou textů, tak i velikostí písma. Knihy, které rozvíjí schopnost čtení s porozuměním. Starším čtenářům nabízíme edici pro děti, které začínají s výukou anglického nebo německého jazyka - čtenář si knihu může přečíst jak v české verzi (na straně jedné), tak i ve verzi anglické nebo německé (na straně druhé), luštící minikriminálky a mnohé další.

Knihy si můžete prohlédnout a zakoupit vždy v úterý od 14 do 18 hod. nebo ve čtvrtek od 14 do 20 hod. Výstava potrvá do konce října 2009.

NAKLADETELSTVÍ THOVT s.r.o. připravuje i motivační soutěže pro děti, kde se snaží čtenáře vést k pozitivnímu vztahu ke knize, která jim přináší zábavu, poučení a v neposlední řadě i vzdělání.
Jedné ze soutěží se zúčastnili i žáci z 5. a 6. tříd vinořské základní školy.
 

 


BESEDY

 
 
 

 

Úřad MČ Praha-Vinoř, ul. Bohdanečská 97, 190 17   Praha-Vinoř, tel./fax 286 851 114, tel. 286 851 483, e-mail: vinor@praha-vinor.cz
©2007-2010 MČ PRAHA-VINOŘ, všechna práva vyhrazena